Az Európa számos országában tapasztalható energiaválság margójára.

Tisztelt Olvasó!

Gondolt már arra, hogy a most zajló események milyen hatással lehetnek Ön és családja életére?

Mint Ön is értesült róla, több országban készítik fel a lakosságot esetleges gázhiányra, illetve áramkimaradásokra, illetve figyelmeztetik arra, hogy kevesebb áramot fogyasszanak, mivel várható, hogy hiány lesz belőle. Tudjuk, ahol hiány van ott az árak is növekedhetnek, nem kicsit, nagyon!!! Erről itt és itt olvashat. Ez  sok esetben az átgondolatlan és túlságosan erőltetett zöldpolitika eredménye, illetve világpolitikai játszmáké, amire sajnos nekünk semmilyen befolyásunk nincsen, csak elszenvedői lehetünk. Erről itt olvashat.

Ezen események. amiknek a valószínűsége nem elhanyagolható, komolyan érinthetik az Ön és családja biztonságát, komfortját, azáltal, hogy számos, most korszerűnek és haladónak gondolt fűtési rendszer, például elektromos kazán, elektromos padlófűtés, hőszivattyús rendszerek. illetve a hagyományos gázfűtés is (egyes törekvések, egyenesen a gáz, mint fosszilis energiahordozó betiltását követelik, holott ez jelenleg domináns fűtés. erről itt olvashat) nem. vagy csak korlátozottan vehető igénybe. Ez, az Ön otthonában, a használati melegvíz hiányban. illetve a fűtés hiányában jelentkezhet. Nem ecsetelném ez milyen hatással lehet Önökre.

Cégünk ezért javasolja nagyon azt a filozófiát, amit otthonunk fűtésbiztonsága néven definiálunk, ami két egyenrangú fűtés meglétét jelent, ha bármi történik az egyikkel, műszaki hiba, vagy nem tud működni gáz, illetve áram hiány korlátozás miatt, vagy a jelentős drágulások miatt nem rentábilisan, teljes egészében átveheti a helyét. A fa az egyetlen olyan tüzelőanyag, amit akár a saját kertünkben elő tudunk állítani Szükség esetén, a kidőlt fákat, itt ott össze lehet gyűjteni, illetve nagyon sok olyan hirdetés van, ahol ingyen faanyagot lehet elvinni és a 60 évnél régebbi házak lebontásánál még olyan faanyagot használtak, amit semmilyen anyaggal nem kezeltek és ráadásul jó száraz is, így ideális és kiváló környezetbarát tüzelésnek és nem hagyjuk csak úgy elveszni…. A mi javaslatunk, ami évezredek óta működik és szinte az egyetlen zéró emissziós fűtési módszer, a korszerű fafűtés.

Cégünk faelgázosítós környezetbarát vízteres kandallói ( a közeljövőben várható sima légfűtéses változat, ami olcsóbban megvehető, sokkal könnyebben, olcsóbban telepíthető és bár nem olyan komplex, használati melegvizet nem állít elő a radiátoros vagy padlófűtéssel nem köthető össze, de sokkal környezetbarátabb, jobb hatásfokú, fa takarékosabb, mint a sima kandallók) kompletten, akár más egyéb fűtési módokkal kiegészítve igénybe vehetőek, így biztosítják otthona, illetve családja biztonságát történjék bármi. A vízteres kandallók használatához, így a faelgázosítóshoz is, a keringető szivattyúk miatt minimális áram szükséges, de azt akár akkumulátorral, szünetmentes tápegységgel, vagy aggregátorral biztosítani lehet. Egyébként is annak esélye, hogy hetekig semmilyen áram ne legyen, mai világunkban nem sok esélye van. Inkább kevesebb áram lesz, ami pl. hőszivattyús fűtésnél elég nagy gáz….

NE HABOZZON, HÍVJON bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük