Faelgázosítós kazán

Tisztelt érdeklődő!

Bár én híve vagyok a kandallónak, illetve az abban égő tűz látványának (a tűz, eleinknek évezredeken keresztűl, az életet, biztonságot jelentette) a tűz nyújtotta örömöknek, sajnos van, hogy a kandallónk elhelyezése nem, vagy csak nagyon komoly, talán már vállalhatatlan anyagi, idő és munkaráfordítással oldható csak meg, viszont a faelgázosítós technológia nyújtotta környezetbarát, nagy hatékonyságű fűtési módszert, akkor is ajánlom.

Ezt, több cég kínálatában is szereplő vízteres faelgázosítós kazán alkalmazásával lehet megoldani.
Cégem több márkát is megvizsgált a piacon és ár-érték arányban,  bár nagyon sok jó gyártó van a piacon,  én egy Gyöngyösön található MAGYAR gyártó termékei mellett tettem le a voksomat. 

FONTOS!!! Ezen kazánok nem igényelnek semmilyen vezérlést és ventillátort sem így 2 meghibásodási lehetőséggel kevesebb van benne. Sok hangzatos, külföldi gyártó, modern berendezése, ha nem jó a ventillátor, a vezérlés nem is működik, áramszünet esetén SEM!!

A B Steel kazánjai akár nyilt rendszerű fűtési rendszer esetén semmilyen áramot nem igényelnek, keringető szivattyút sem. Garancia akkor is van, ha gravitációs módon jut el a melegvíz, a hőleadó közeghez. 

Abban is kiemelkedő a kazán, hogy egy kar átállításával a kazán vegyestüzelésűvé is alakítható így szénnel is üzemeltethető. A kazán hatásfoka meghaladja a 86%-ot 

 

Természetesen, ha valaki más márkát szeretne, kérem vegye fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek a beszerzésében.  A kazánokhoz különböző gépészeti megoldások is kellenek, puffertartályok, indirekt tárolók, keverőszelepek, ezek költséghatékony beszerzésében is tudok segítséget nyújtani, csomagajánlat formájában jelentős megtakarításokat tud így elérni.

Ezeket a termékeket, UGYANAZON ÁRON  gyártói garanciákkal, szolgáltatásokkal, meg lehet vásárolni cégemtől .

A cég kínálatában megtalálhatóak a kisebb 24KW teljesítménytől az egészen nagyig 100KW, így azen termékek nem csak családi házak, hanem akár nagyobb közületi igényeket is ki tud elégíteni.

A faelgázosítós kazánoknak, bár mint mindennek hátrányai is vannak ( a kandallóhoz képest látványban mindenkép) számtalan előnye is van.

  • Főleg a nagyobb típusoknál sok és  nagyob méretű fahasábok elhelyezhetősége
  • A hamu eltávolítása nem a lakótérben történik, bár nagyon profi hamuporszívókat lehet kapni
  • Lehetőség fabrikett vagy pellet használatára is akár adagolóval, ami szükségtelenné teszi a rendszeres fa betöltést a tűztérbe
  • A hagyományos kazánhoz képest (ha megfelelõ szárazságú a tüzifa) a tüzelőanyag kb. 40%-át spórolhatja meg.

 

AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT EGYEDI ÁRAKÉRT KÉREM KERESSEN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK EGYIKÉN 

Telefon: 06 30 179 9292

e-mail: zoltan.gal@calduta.hu