Kéményrendszerek ( Magyar gyártó 30 év garancia)

Krea kéményrendszer

Cégünk a magyar piacon találhatókéményrendszerek mellett a KREA kéményt ajánlja, mert nagyon jó minőséget biztosit, 30 év garanciával, nagyon kedvező, a nagy neveknél jóval kedvezőbb árakon.  Termékeik cégünkön keresztül a gyárral azonos áron érhetőek el.

Krea kéményrendszerünket elsősorban családi házak univerzális használatú gravitációs kéményének terveztük. Természetesen társasházi lakásokban is kitűnően használhatók, akár tartalék kéménynek is.
Tovább olvasom

Ez egy olyan kémény, amelyre bármilyen tüzelőanyaggal működő bármilyen nyílt égésterű (B típusú) tüzelőberendezés ráköthető. További előnye, hogy egyszerűen – egy megfelelő füstcső utólagos behúzásával – átalakítható túlnyomásos, akár kondenzációs készülékek égéslevegő ellátás – füstgáz elvezetés kémény rendszerévé.

Ez a kémény nagyfokú szabadságot biztosít a használójának, minden körülmények között biztonságos fűtést tesz lehetővé. Egyaránt bírja a nedves üzemmódot, a koromégetést, és a korróziónak is ellenáll. Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a mi kéményünk is tudjon legalább annyit, mint a piacon található legjobb hasonló termékek, de árban legyen azoknál jóval olcsóbb. E cél érdekében alkalmazunk például légszigetelést. A légszigetelés nem csak olcsó, de nem is tud elromlani, mint például az átnedvesedett kőzetgyapot.