Sajtómegjelenések

2024.03. Rezidencia Magazin megjelenés:

Rezidencia magazin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024. Februári magazin megjelenés

A VGF Szaklapban jelent meg egy cikkem, ami a hagyományos nem vizteres rendszerek utólagos könnyed átalakitásaval foglalkozik részben vizes rendszerré.  EZ SEGITI  A FŰTÉSI RENDSZERT, ILLETVE A  HASZNÁLATI MELEGVIZ ELLÁTÁSBAN IS SEGIT!

2023 Szeptember Viasat 3 Zöld 25 című környezetvédelmi magazin A műsorban azokat jövőbeli trendeket mutatják be, amelyek a környezettudatosságot szolgálják!

2023. Augusztus REZIDENCIA LAkberendezési és Életmód Magazin

2023. Július VGF Szaklap 2. megjelenés

2023. Május

Cégemet, személyemet, az a megtiszteltetés ért, hogy a VGF Szaklap, ami a Víz Gáz Fűtés Hűtő Klíma Légtechnika lapja, a gépészeti szakma zászlóshajója felkért, hogy a faelgázosítós kandalló témakőrben szakértőként írjak egy cikket, mint egy megfelelő alternatívát mai bizonytalan világunkban.  Fogadjátok szeretettel:  A 2 oldal pdf ben itt található meg: 13 14

2023 Április Viasat 3 Trendközelben című műsorban

 

2023. Március

HOMEINFO Építészeti, lakberendezési online portál

Termékeim és az álltalunk képviselt filozófia, megjelent Magyarország egyik legdinamikusabban növekedő online lakberendezési és építészeti portálján, a HOMEINFON. Kérésükre, egy sok területre kiterjedő, a fűtés különféle területeit számba vevő edukációs cikket írtam, rámutatva a fatüzelés, azon belűl a faelgázosítás előnyeire.

Fogadjátok sok szeretettel a cikket, amit itt tudtok elolvasni.

2021. December

Az Otthon Házak online kiadásában is megjelent egy 2. írás is

A cikket a weboldalon itt tudja megtekinteni

2021. November:

Az Otthon Házak online kiadásában is megjelent egy írás aminek a környezetbarát korszerú fafűtés és annak a többi fűtési rendszerrel való integrálása a mondanivalója, ami Otthonunk Fútésbiztonsága a célja.

A ciiket a weboldalról itt találja

2021 Október

Megjelenés: OTTHON Házak, 2021. őszi lapszám

Ügyvezetőnket az a megtisztelteés érte, hogy az Otthon Házak Őszi különszámában való megjelenésre kérték fel.  A felkérés az innovatív, korszerű és igazán környezetbarát faelgázosítós kandalló témakörében történt. A lenti linken PDF formátumban a cikket megtekintheti illetve az alatta lévő kép is az Otthon Házakból való

szakerto_kandallo_Tuzvarazs

Otthon Házak 2021 Őszi különszám
Szakértői felkérés környezetbarát fűtés hangsúlyozottan korszerű fafűtés témakörében

A Cég, a termékünkkel együtt bekerült a MACSOI Magyar Cserépkályhások és Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete hírlevelébe.

Eredetileg egy konferencián adtam volna elő, sok más szakmabeli emberrel együtt, a környezetbarát fafűtéssel kapcsolatban, mivel 2020, a környezetbarát fatüzelés éve volt.  A konferencia mottója a következő volt:

Tegyünk a tiszta levegőért, a klímáért és a jövő nemzedékek környezetéért! Válassza a tiszta megoldást: fűtsön fával!

A Faelgázosítós kandallóról illetve az általa képviselt filozófiáról az 50. oldalon olvashat. A Hírlevelet amiben számtalan érdekes gondolat van,  innen töltheti le:


Örömömre szolgál, hogy egy olyan neves lakberendezési portál, mint az INOUT-HOME, a nagyon kevés zömében prémium kategóriát képviselő partnerei közé kerültünk egy 3 cikkből álló sorozattal és a világ egyik leghíresebb design kandalló gyára az 1967-ben alapított DOMINIQUE IMBERT vezette francia FOCUS cég termékeivel oszthatom meg a fűtés kategória lapjait. A cikkeket a képre kattintva tudják  megtekinteni.

1 cikket a ide kattintva érheti el:
2. cikk ide kattintva érhető el:
3. cikk ide kattintva érhető el: