Sajtómegjelenések

2021. December

Az Otthon Házak online kiadásában is megjelent egy 2. írás is

A cikket a weboldalon itt tudja megtekinteni

2021. November:

Az Otthon Házak online kiadásában is megjelent egy írás aminek a környezetbarát korszerú fafűtés és annak a többi fűtési rendszerrel való integrálása a mondanivalója, ami Otthonunk Fútésbiztonsága a célja.

A ciiket a weboldalról itt találja

2021 Október

Megjelenés: OTTHON Házak, 2021. őszi lapszám

Ügyvezetőnket az a megtisztelteés érte, hogy az Otthon Házak Őszi különszámában való megjelenésre kérték fel.  A felkérés az innovatív, korszerű és igazán környezetbarát faelgázosítós kandalló témakörében történt. A lenti linken PDF formátumban a cikket megtekintheti illetve az alatta lévő kép is az Otthon Házakból való

szakerto_kandallo_Tuzvarazs

Otthon Házak 2021 Őszi különszám
Szakértői felkérés környezetbarát fűtés hangsúlyozottan korszerű fafűtés témakörében

A Cég, a termékünkkel együtt bekerült a MACSOI Magyar Cserépkályhások és Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete hírlevelébe.

Eredetileg egy konferencián adtam volna elő, sok más szakmabeli emberrel együtt, a környezetbarát fafűtéssel kapcsolatban, mivel 2020, a környezetbarát fatüzelés éve volt.  A konferencia mottója a következő volt:

Tegyünk a tiszta levegőért, a klímáért és a jövő nemzedékek környezetéért! Válassza a tiszta megoldást: fűtsön fával!

A Faelgázosítós kandallóról illetve az általa képviselt filozófiáról az 50. oldalon olvashat. A Hírlevelet amiben számtalan érdekes gondolat van,  innen töltheti le:


Örömömre szolgál, hogy egy olyan neves lakberendezési portál, mint az INOUT-HOME, a nagyon kevés zömében prémium kategóriát képviselő partnerei közé kerültünk egy 3 cikkből álló sorozattal és a világ egyik leghíresebb design kandalló gyára az 1967-ben alapított DOMINIQUE IMBERT vezette francia FOCUS cég termékeivel oszthatom meg a fűtés kategória lapjait. A cikkeket a képre kattintva tudják  megtekinteni.

1 cikket a ide kattintva érheti el:
2. cikk ide kattintva érhető el:
3. cikk ide kattintva érhető el: