JUMBO S beépíthető faelgázosítós kandallótűztér

Kandalló mely egyesíti a kimagasló hatásfokot, a különleges látványt, mindezt, a legkörnyezetbarátabb módon……

A faelgázosításról mint technológiáról, a faelgázosítós kandalló különlegességéről, a fatüzelés előnyeiről, hátrányairól, érdekességekről a témában, bővebben olvashat a kezdőoldalon, illetve az olvasnivalók menüpontban.

A termék, tesztjei befejeződtek a szentendrei ÉMI TÜV laborban a termék megkapta a TÜV vizsgát, amit itt talál. A működésről az alábbi  videó érhető el. Bár a videó nem egy szép otthoni enteriőrben látható, a kandalló működése, alapkoncepciója tisztán kivehető belőle.

A termék tulajdonságairól lentebb olvashat. 

Lehetséges enteriőr variációk, látványtervek:

JUMBO S beépíthető faelgázosítós tűztér

 

Lássuk mit is tudnak a kandallóink

 • A kandalló tesztelt minimális teljesítménye, erre lett tanusítva, 18,4 KW ebből a vízoldali 13,4 KW a levegő oldali 5KW.  A kandalló 22-23KW-os teljesítményen működik  a legoptimálisabban.
 • A megfelelő kialakítással nemcsak teljes otthonunk fűtését, de melegvíz ellátását is biztosítani tudja, látványos környezetbarát módon, szemben a sima nem vízteres kandallóval, ami az adott helyiségben, komoly meleget tud biztosítani, ideális egy légterű LOFT jellegű lakásoknál, viszont ahol folyosók, kisebb szobák vannak, ott nem tudja kifejteni komolyan a fűtési potenciált ami benne van, vagy csak komoly és drága légtechnikai megoldásokkal, amik a hőt “elviszik” az otthonunk távolabbi pontjaira is. Gyönyörűek tudnak lenni ezek a kandallók, de nem szeretnék olyan otthont, ahol a nappaliban 27 fok van, odébb a hálószobában, fürdőben 17 fok. Ezért a sima kandalló csak 2. fűtés pl. egy kondenzációs kazán mellett és tapasztalataim szerint, sok esetben emiatt ritkán is használják.
 • Európa egyik leggazdaságosabb modern kandallója
 • A rostély, az égési fúvóka egy kifejezetten arra alkalmas, magas hőmérsékletet tűrő, speciális ötvözött acélból készül.
 • Nagyon környezetbarát 37 mg / Nm³ porkibocsájtásával ( jó minőségű száraz fával) a Jumbo S teljesíti a 2015-ös kibocsátási szintet. A finompor szűrő felszerelésére ezért nincs szükség. Ezzel későbbiekben a környezetvédelmi normák szigorodásával komoly költségek takaríthatóak meg. A kiemelkedő CO értéke miatt 1191 mg/Nm³ , megfelelnek a Német és az Osztrák igen szigorú szabványoknak is.
 • Felső panoráma üveg (40 x 31 cm) speciális üveg, SNO² (cinoxiddal) van kezelve, mely egy magas minőséget biztosít, ennek a speciális kandallónak. A Különleges üveg miatt a helyiségben kisebb hőleadással rendelkezik, és nagyobb hatást fejt ki a vízteres részekre.
 • A felső üvegrész tisztítása, előmelegített levegővel ( A legrosszabb egy kandallónál, ha koszos az üveg és nem élvezhetjük a tűz élményét) Emiatt ha jó minőségű száraz fával használja akkor az üveg mindig tiszta marad és nem kell tisztítani, ami nagyon macerás és koszos feladat….
 • Az ajtó kialakításánál fogva, bármikor üzemi hőfoknál is könnyen egy kézzel nyitható, zárható
 • A JUMBO S nincs szüksége bonyolult elektronikára és ventillátorra a megfelelő kémény huzat eléréséhez, a modern technológia révén kizárólag természetes kéményhúzás révén is létrejön a tűz. A ventilátor nélküli természetes kéményhúzást használó termékünk nagyon csendes, a ventilátor idegesítő hangjának hiánya miatt. A kimenő füst hőmérséklete miatt, ami több mint 200 C°, bármilyen megfelelő átmérőjű kéményhez csatlakoztatható
 • Füstcső kivezetése Ø 150 mm, hátul és felül is lehetséges, a kialakítástól függően
 • A megfelelő hatékonyság eléréséhez kinti levegő beáramoltatása, Ø 138 mm csövön keresztül lehetséges és indokolt.
 • Könnyen csatlakoztatható egy meglévő fűtési rendszerhez 3 bar üzemi nyomásig
 • A megfelelő működéshez szükséges minimális és maximális kémény légszállítási nyomás: 12-25 hPa
 • A termék Prémium jellege kivitelezése miatt a gyártó az általa gyártott kandallókra az lent említett alkatrészek kivételével 10 év garanciát
  vállal. A kandallóban a kopó sérülékeny alkatrészekre, üveg és samott részek, 24 hónap garanciát vállal, azzal a kitétellel, hogy a 24 hónap alatt, díjmentesen csak 1 alkalommal cseréli.

A kandalló a megrendeléstől számított 6-8 hét alatt kerül legyártásra, a temék  exkluzív, prémium jellege miatt, kisszériás kisüzemi összeszereléssel.

Ára: Bruttó:  1.460.000 Ft vagy 4500 Euró Magyarország területén leszállítva.

AKCIÓ!!!: A kandallóhoz, 50% -os előleg megfizetése mellett Október 31.-ig 1.250.000 Ft-os vétaláron juthat hozzá.

Amenniyben a beépítés után használható referenciaképeket biztosít számunkra, további 50.000 Ft kedvezményt biztosítunk.

LEGYEN EGY OLYAN KANDALLÓJA, AMIT A LEGTÖBB BARÁTJA MEGCSODÁL ÉS NAGYON RITKÁN FOG ILYENNEL TALÁLKOZNI MAGYARORSZÁGON…..

A termékre a kopóalkatrészek kivételével 10 év garancia van. A kopó a helytelen használat miatt könnyen sérülő alkatrészekre (ajtó üveg, samott) alkatrészekre  24 hónap azzal a kitétellel, hogy a 24 hónap alatt, díjmentesen csak 1 alkalommal cseréljük.