Csomagajánlatok

A piaci igények az támasztják alá, hogy bár a korszerű vízteres fatüzeléses kandalló képes egy egész ház fűtés és melegvíz ellátását biztosítani, környezetbarát és nagyon hangulatos módon, mégis jópáran ódzkodnak a CSAK fatüzeléstől. Itt  jegyzem meg, hogy egy jól szigetelt ház esetében a mi rendszerünk puffertartállyal kombinálva  nem igényli a napi rendszeres tüzelést.  Akár 2-4 naponta is elegnedő  lehet begyújtani….

Egyes helyeken, mivel nincs lehetőség gáz bekötésére, így sokan csak a fatüzelésben gondolkodnak.

TÖBB HELYEN IS EMLÍTETTEM A HONLAPOMON, HOGY FONTOS LENNE EGY OTTHONBAN 2 EGYENRANGÚ, AZ EGÉSZ HÁZ FŰTÉSÉT, MELEGVÍZ ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTANI TUDÓ FŰTÉSRE.

Cégem javaslata, 2 vízes rendszerű korszerű fütés variálása, kombinációja.

Ezek közt vannak olyanok, ami lehetővé tudja tenni a gáznélküliséget, ezzel függetlenedve a gáztól, mint fosszilis energiától, aminek az ÁRFOLYAMA NAGYBAN FÜGG A VILÁGPIACI FOLYAMATOKTŐL. Erről bővebben olvashat például itt és itt.

A CSOMAGAJÁNLATOK KEDVEZŐBB ÁRON VANNAK, MINT AZ ALKOTÓ ELEMEK KÜLÖN-KÜLÖN…!!!

  1. Variáció:  KOVI márkájú faelgázosítős vízeteres kandalló és kondenzációs gáz kazán kombinációja. A csomagajánlatot az adott igényekre igazítva tudunk ajánlani. Mi, a sok igazán jó kazán gyártók közúl, az ARISTON kazánt javasoljuk. Akár csomagajánlatban kedvezőbb áron  is elérhetővé tesszük.
  2. KOVI márkájú faelgázosítős vízeteres kandalló, és napkollektor alkalmazása. Nagy előnye, hogy nyáron a napkollektor által felmelegített melegvíz alkalmas akár medencék melegvíz ellátására is.
  3. KOVI márkájú faelgázosítős vízeteres kandalló, és (napelemekkel előállított villamos energiát felhasználva), kombinálva a puffertartályba merülő fűtőbetét használatával vagy elektromos kazán alkalmazásával. Cégem a napelemek tekintetében a magyar KORAX Solar cég termékeit ajánlja. A cég a prémium kategóriás kandallónkhoz hasonlóan magas 10 év általános anyag és gyártási garanciával bír. Emellett 25 év 80%-os teljesítmény garanciát ad a termékeire. A cégről, miért érdemes velük tervezni, itt talál információkat.  A napelemekről ide kattintva  itt tud letölteni és itt prospektust.

 

Részleteket hamarosan töltök fel ide