Ki vagyok én bemutatkozás

Üdvözlöm Kedves Idelátogató !

 

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzam Önöknek. A nevem Gál Zoltán idén 46 éves leszek, Budapesten, Pesterzsébeten élek feleségemmel és 3 hónapos iker fiaimmal. Vidéken Miskolcon születtem Tiszaújvárosban (régen Leninvárosnak hívták) nőttem fel. 7 éves korom óta Mezőcsáton a szüleimmel együtt a földművelésbe is belekóstoltam, mivel az évek folyamán több mint 2000 négyszögölesre duzzadt kertünk lett. Itt szerettem meg igazán természet közelségét, itt szerettem bele a fa tüzelésbe, a  szalonna sütésbe, bográcsozásba.

Miskolcon erősáramú technikumot végeztem, de mivel jobban érdekeltek az emberek, a kommunikáció ezért 1993 óta vállalkozóként értékesítéssel termék menedzsmenttel foglalkozom. A műszaki vénám azonban megmaradt, és bár sosem dolgoztam a szakmámban, a mai napig sem kell a szomszédba menni, ha barkácsolni kell vagy van egy műszaki kihívás. 2014.-ben a Szent Gergely Népfőiskolán  1 éves Kommunikációs Manager szakon végeztem kitűnő eredménnyel.

Kedves ismerősöm, Mészáros György a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének MVÜK Zrt. alapítójának jóvoltából, találkoztam Armin Hörnung úrral, aki kandallókat tervezett és a vele folytatott üzleti megbeszélés során láttam elsőként faelgázosítós vízteres kandallót. Annyira magával ragadott a látvány, az érzés, a modern magas szintű technikai megoldások, hogy eldöntöttem én foglalkozni akarok ezzel a termékkel. Később párjával Szilviával is volt  szerencsém megismerkedni, és elindultam az úton, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessem ezt a terméket. Remélem lelkesedésem, információim a témában segítségükre lehetnek. Hívjanak, keressenek bátran, bízom benne hogy  a közeljövőben eredményes közös üzleti kapcsolataink lesznek.

2018.08.22